Rasterbril evaring (deel 3)

Ik ben inmiddels alweer 13 weken bezig met het dragen van mijn rasterbril. De laatste twee weken ben ik begonnen met televisiekijken door door de bril, en het is me vanaf het begin alles meegevallen. Ondanks dat je met de bril een beperkt zicht hebt, heb ik nauwelijks tot geen last van de bril. Uiteraard is het elke keer dat je hem op zet eventjes wennen, maar na een paar minuten merk ik niet eens meer dat ik hem op heb.

Beter zien zonder bril

Ondanks dat ik nu al enige tijd bezig ben met het dragen merk ik nog geen duidelijk verschil. Uiteraard ben ik koppig geweest en heb ik me nog niet aan de oefeningen gehouden zoals ze in verschillende boeken beschreven worden. Ik heb mezelf voorgehouden om vanaf nu mijn ogen te gaan trainen op de manier zoals dit door onder andere Bates voorgeschreven wordt.

Oefeningen om beter te zien

Vanaf deze week begin ik met de oefeningen uit de literatuur. Ik zal in elke nieuwe update een beschrijving geven van de nieuwe oefeningen die ik doe, en welke vooruitgang ik hier mee bereik. Mochten er mensen zijn die vragen hebben, of ook hun ervaringen willen delen dan hoor ik het heel graag. Reacties kunnen via de site achter gelaten worden, of je kunt ze ook sturen via het contact formulier.